Cautare

24983 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (3.14 secunde)
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Dan Pavel crede ca atat motiunea cat si suspendarea depind de votul parlamentarilor UDMR • Dan Pavel:
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui.
Jurnalistul Dan Diaconescu a devenit favorit in alegerile prezidentiale. Potrivit ultimului sondaj CCSB, Dan Diaconescu a urcat la 18% in preferintele romanilor si ii sufla-n ceafa lui Victor Ponta (PSD), care este cotat cu 22%.
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: ... Dupa un tam-tam mediatic mare cat casa, in care procurorii au folosit toate mijloacele moderne de Public Relations, avem parte acum de achitarea lui Gigi Becali in cazul Valiza! ... Lui Dan Diaconescu, CNA ii inchide televiziunea.
Mogulul Dan Voiculescu pare a fi scapat lucrurile de sub control, iar destinul sau politic se apropie cu pasi repezi de un final care ar insemna un prim pas in "salubrizarea" politicii romanesti.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
"Credinta ca anticipatele se castiga neconditionat este falsa, intrucat in Europa alegerile anticipate nu au fost castigate de cei care le-au provocat, cu exceptia lui Tony Blair", a declarat Micula.
Sambata, 13 mai, incepand cu orele 9:30, la Cursa Copiilor McDonald's, vor lua startul din Piața Constitutiei, toti copiii cu varste cuprinse intre 0-13 ani, fiecare categorie de varsta si gen va avea start diferit, coridorul de start fiind impartit pe sectoare, pe distanțe cuprinse intre 0,9-1,4 km.
Organizatorii, ii asteapta pe iubitorii ciclismului, intr-un cadru mirific, sa parcurga traseul MTB, de pe Insula Mare si sa se bucure alaturi de copiii lor, care vor pedala pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea). ... Copiii pedaleza pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea).
" Rosia Montana este parte din tara in care m-am nascut, in care traiesc, impreuna cu familia si prietenii mei, si in care imi doresc sa traiasca si copiii copiilor mei" Recent, am fost in Muntii Apuseni, in Tara Motilor...am plecat cu o oarecare speranta in suflet si m-am intors cu deznadejde...pe drumul de intoarcere, am intalnit nenumarate camioane care transportau falnicii nostri copaci, taiati din padurile aflate in Muntii Apuseni.
Fie pentru ca cel care insala sterge toate urmele si secretul este numai al lui, fie pentru ca se caieste si realizeaza ca isi iubeste partenerul atunci cand e pe cale sa il piarda si ii arata mai multa atentie decat inainte, o aventura poate avea si parti bune.
De aceea, medicii ne sfatuiesc sa ne luam masuri de protectie si mai ales sa avem grija de copiii mici al caror sistem auditiv este extrem de sensibil, deoarece nu e complet consolidat.
In prezenta unei raceli, deseori, copiii sunt predispusi infectiilor la nivelul urechii medii (otita medie); ... Alergia, inflamatia amigdalelor (amigdalita) si a polipilor nazali pot bloca trompa lui Eustachio si sinusurile. ... Copiii care au nevoie de Belladonna sunt fie somnolenti, cu stari febrile, fie agitati si au cosmaruri.
Guvernul australian micsoreaza alocatia daca parintii nu-si vaccineaza copiii (Autoare: Magda Marincovici) Guvernul australian a anuntat, recent, ca parintii care refuza sa-si vaccineze copiii vor avea surpriza ca li se micsoreaza alocatia lunara.
Nu i-a placut niciodata sa iasa in fata si sa vorbeasca despre viata lui sau despre realizarile sale si, poate, de aceea, nu s-a facut remarcat in comunitate.
Caci recomandarea Natiunilor Unite, ca toti copiii planetei sa aiba o zi numai a lor, fusese pusa in aplicare de Uniunea Sovietica si de statele din sfera sa de influenta cu cativa ani mai devreme. ... Desi impusa cu argumentele propagandei, grija pentru copiii imperiului sovietic nu era deloc inutila.
La Muzeul Antipa, vor avea loc atelierele Book Antipa, organizate in colaborare cu Editura Pandora M, sa porniți in noi aventuri alaturi de Elmer, elefantul multicolor care incanta copiii din intreaga lume si de invitatii sai, sambata, 16 martie 2019, intre orele 10:15 - 11:15.
Si in aceste situatii copiii ii imita pe cei mari, astfel incat, la maturitate, ajung sa aiba reflexe de gandire si de actiune gata formate. ... Un joc macabru, dar cu justificarea lui.
Inauntru, copiii nu au primit de mancare si nu au fost lasati sa plece acasa pana nu au stiut "Isten, áldd meg a magyart", imnul Ungariei. Mama lui Slavici il sfatuia, cu bunul-simt al omului simplu: ... E daunatoare pentru ca ne-ar instraina copiii, unii fata de altii.
google-analytics.com